Xperal en Astra Solar uit Weert overgenomen

Spotlight Reageer 3 min. leestijd

Xperal en Astra Solar, zusterbedrijven in de zonnepanelenbranche, versterken hun toekomst in zonne-energie door de overname door Solutions30. Deze strategische stap zal de groei en innovatie van beide bedrijven verder stimuleren.

De overname van Xperal en Astra Solar door Solutions30, de Europese leider in oplossingen voor nieuwe technologieën, markeert een belangrijke mijlpaal in hun gezamenlijke missie om duurzame energieoplossingen toegankelijker en efficiënter te maken voor iedereen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Solution30

Solutions30 is een toonaangevend Europees bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van ondersteunings- en implementatieoplossingen voor nieuwe digitale technologieën. De missie van Solutions30 is om de technologische vooruitgang die hen dagelijks leven verandert, toegankelijk te maken voor iedereen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Het brede scala aan diensten vallen onder drie pijlers: Telecom-, Energy- en Technische oplossingen.  Deze betreffen onder andere de installatie en het onderhoud van IT-infrastructuur, telecomnetwerken, beveiligings- en ontruimingssystemen, fiber (glasvezel), slimme gas- en elektrometers, laadstations voor elektrische voertuigen, civiele werken en infrastructuur en zonnepaneel installaties.

Solutions30 een belangrijke speler in de markt voor technologieoplossingen is uitstekend uitgerust om hoogwaardige diensten te leveren in heel Europa, waaronder in Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Groei en nieuwe kansen

Als pioniers in de zonne-energiesector zetten Xperal en Astra Solar zich continu in voor het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte zonne-energieoplossingen. Door hun toetreding tot Solutions30 Groep versterken we onze positie en bieden we meer zekerheid in een dynamische markt. Xperal blijft zich richten op grootschalige zakelijke projecten, waarbij ze dankzij deze samenwerking een nog completer en betrouwbaarder aanbod kunnen bieden.

Astra Solar blijft haar vertrouwde diensten aanbieden aan particulieren, met een onverminderde focus op kwaliteit en service. Samen met Solutions30 zijn ze beter uitgerust dan ooit om langdurige waarde te bieden aan onze klanten. Hun gecombineerde expertise en het uitgebreide netwerk van Solutions30 stellen hen in staat om niet alleen het marktaandeel te vergroten, maar ook om duurzame energieprojecten van grotere omvang en complexiteit te realiseren. Dit stelt hen in staat om een nog hogere kwaliteit en een verbeterd serviceniveau te bieden, terwijl ze hun impact op de energietransitie in Europa verder vergroten.

Samenwerking en innovatie

Ze kijken ernaar uit om samen met Solutions30 te werken aan het ontwikkelen van de volgende generatie energieoplossingen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Xperal en Astra Solar blijven zich, samen met Solutions30, inzetten voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in de energiemarkt.

Deel dit bericht
Geef reactie