58ste editie van de IJzeren Man Cross op 27 oktober

Sport Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto - IJzeren Man Cross

Op zondag 27 oktober vindt de 58ste editie van de IJzeren Man Cross plaats, georganiseerd door AV Weert. Dit hardloopevenement biedt zowel ervaren lopers als jeugdige deelnemers een sportieve uitdaging in het prachtige natuurgebied van de IJzeren Man.

Afstanden voor jong en oud

Deelnemers kunnen kiezen uit twee hoofdroutes: een parcours van ongeveer 9 kilometer en een kortere route van circa 4,5 kilometer. Voor de jongere hardlopers zijn er speciaal aangepaste afstanden, verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. In totaal zijn er tien starts, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen op zijn of haar eigen niveau.

Prijzen en herinneringen voor de jeugd

Voor de snelste lopers zijn er mooie prijzen te winnen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer uit de jeugdcategorie een speciale medaille als herinnering aan hun prestatie.

Inschrijven voor de IJzeren Man Cross

Je kunt je tot en met 25 oktober inschrijven via de website inschrijven.nl. Volg hiervoor de link: inschrijven.nl. Na-inschrijving is ook mogelijk op de dag van de wedstrijd bij de start- en finishlocatie aan de Geurtsvenweg, op ongeveer 400 meter van de parkeerplaats bij Zwembad De IJzeren Man.

Meer informatie over de wedstrijd, inclusief de route en tijden, is te vinden op de website van AV Weert: www.avweert.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met de wedstrijdorganisatie via het e-mailadres: [email protected].

Deel dit bericht
Geef reactie