Afsluitingen vanwege rioleringswerk op Graafschap Hornelaan

Werkzaamheden Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Rioolput

Door de geplande werkzaamheden aan de riolering wordt de Graafschap Hornelaan binnenkort tijdelijk (deels) afgesloten. Om ervoor te zorgen dat het verkeer zo soepel mogelijk blijft doorrijden, zijn er omleidingsroutes ingesteld. Deze omleidingen leiden het verkeer via de Maaslandlaan en Limburglaan, of via de Sint Maartenslaan, Sint Paulusstraat en Emmasingel. Houd hierbij rekening met extra reistijd.

Gedeeltelijke afsluiting van de rotonde

Op maandag 7 oktober wordt de rotonde bij de Roermondseweg en Graafschap Hornelaan (ter hoogte van cafetaria De Rotonde) gedeeltelijk afgesloten van 09.00 tot 23.00 uur. Tijdens deze periode blijft een deel van de weg dicht. Verkeersregelaars zullen het verkeer beurtelings in beide richtingen langs de rotonde laten rijden, zodat de doorstroming zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Afsluiting tussen Roermondseweg en Franciscuslaan

Daarnaast, van dinsdag 8 oktober om 07.00 uur tot en met dinsdag 22 oktober om 23.00 uur, is het stuk van de Graafschap Hornelaan tussen de Roermondseweg (bij cafetaria De Rotonde) en de Franciscuslaan (ter hoogte van het Hospice) afgesloten. Hoewel er steeds één rijbaan beschikbaar blijft, begeleiden verkeersregelaars het verkeer om veilig langs de werkzaamheden te rijden.

Afsluiting tussen Franciscuslaan en Ringbaan-Oost

Op maandag 21 oktober wordt het deel van de Graafschap Hornelaan vanaf de Franciscuslaan richting de Ringbaan-Oost afgesloten tussen 07.00 en 23.00 uur. Net als bij de eerdere afsluitingen, blijft ook hier één rijbaan open. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer beurtelings langs de werkzaamheden kan rijden, waardoor de veiligheid en doorstroming op peil blijven.

Een overzicht van werkzaamheden vind je via deze pagina.

Deel dit bericht
Geef reactie