Angstaanjagend gezellig op de tweede editie Weerter Dance Party

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Vrijdagavond kwamen verklede feestgangers samen voor de tweede editie van de Weerter Dance Party in Buurthuis Moesel. Deze keer stond het evenement helemaal in het teken van Halloween. De sfeer was angstaanjagend gezellig, en dat zorgde voor een geslaagde avond vol plezier.

Angstaanjagend lange rij

Na het succes van de eerste editie in september waren initiatiefneemsters Melanie en Anouk, samen met de vrijwilligers, vastbesloten om dit feest een vervolg te geven. Met Halloween als thema wisten ze opnieuw de jeugd te trekken naar het buurthuis. Voordat de deuren opengingen, stonden de enthousiaste feestgangers al te wachten om binnen te mogen.

Halloween stijl

Eenmaal binnen barstte het feest meteen los. Velen kwamen geheel in Halloween-stijl verkleed, wat bijdroeg aan de angstaanjagend gezellige sfeer. Ook de welbekende glowsticks waren weer van de partij, wat samen met de muziek van de DJ voor een extra feestelijke touch zorgde.

Steeds meer vorm

De Weerter Dance Party krijgt steeds meer vorm. Het begon met een WhatsApp-nummer om aan te melden. Nu is er nu een Facebookpagina en zelfs een website. Op deze website is al aangekondigd dat de volgende editie in oktober zal plaatsvinden, met als thema ‘jungle’. Tijdens dat feest zal een special act showteam zorgen voor extra spektakel.

Bekijk een kleine sfeerimpressie via Youtube: https://youtu.be/EvECmL9LaQo


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie