Bewaakte fietsenstalling NS-station om onbekende reden dicht

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Update – Gebruikers van de bewaakte zelfservice fietsenstalling van het NS-station in Weert zijn het spoor bijster: al sinds afgelopen zaterdag is de fietsenstalling gesloten. Zowel een vooraankondiging als een melding over wanneer de fietsenstalling weer opent is spoorloos.

Fietseigenaren die hun fiets voor het weekend in de bewaakte fietsenstalling van de NS hebben gestald, kunnen daar nu hooguit door een raam naar kijken. “Nergens hangt iets op over de reden van de sluiting, het is nergens van tevoren gecommuniceerd en het is nog steeds niet duidelijk wanneer de fietsenstalling weer opengaat”, zo melden gebruikers.

Geluksvogels die hun fiets ten tijde van de sluiting niet in de bewaakte fietsenstalling gestald hadden, stallen deze sindsdien maar buiten de fietsenstalling. Daar staan ook enkele ov-fietsen, die na gebruik onverwachts niet teruggebracht konden worden.

Waarom de bewaakte zelfservice fietsenstalling gesloten is, blijft tot dusver onduidelijk. Evenals wanneer de fietsenstalling weer opengaat. De NS is op de hoogte gebracht van de situatie en zal mogelijk later vandaag een reactie geven.

Update 12.15 uur – Een woordvoerder van de NS laat weten dat de deur van de bewaakte zelfservice fietsenstalling kampt met een storing. Waardoor de storing is veroorzaakt is onbekend, evenals hoe deze kan worden verholpen. Er wordt echter met man en macht gewerkt aan een oplossing. Zodra deze gevonden is en de fietsenstalling weer geopend kan worden, zal dit middels een update van dit bericht gemeld worden.

Update 13.05 uur – Een woordvoerder van de NS laat weten dat de deur weer is geopend. Waardoor de storing is veroorzaakt, is nog altijd onbekend.


Dit bericht is tot stand gekomen dankzij tips van WdG-lezers. Bedankt voor het doorsturen van deze informatie! Heb jij ook een tip voor WdG? Meld het via dit contactformulier.

Deel dit bericht
Geef reactie