Buurthuis Moesel vol met hobbyisten tijdens Hobby Happening

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Aanstaande zondag 13 oktober organiseert zangvereniging Con Amore uit Weert haar jaarlijkse Hobby Happening. Deze vindt van 11.00 tot 15.00 uur plaats in Buurthuis Moesel, aan de Christinelaan 25 in Weert.

De Hobby Happening van Con Amore staat in de wijde omgeving bekend als een populaire markt. Ook dit jaar is er weer een grote diversiteit aan hobby’s te zien: sieraden, geuren, speelgoed, keramiek, hout – simpelweg te veel om op te noemen. De hobbyisten vertellen vol passie over de meest uiteenlopende producten en prachtige voorwerpen.

Sommige bezoekers krijgen spontaan zin om een hobby op te pakken na het zien van een aantal demonstraties en anderen gaan zelfs direct creatief aan de slag tijdens een van de workshops die worden gegeven op de Hobby Happening.

De koffie staat vanaf 11.00 uur klaar en traditiegetrouw bakken de koorleden overheerlijke wafels. De entree voor de Hobby Happening bedraagt € 1,50 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Meer informatie is te vinden op de website van zangvereniging Con Amore.

Deel dit bericht
Geef reactie