De Grote Slijmmusical komt naar het Munttheater

Kinderen Reageer 2 min. leestijd
Foto door Annemieke van der Togt

Na vier succesvolle bioscoopfilms met onder andere Bibi en Geza Weisz komt de De Grote Slijmmusical nu naar het theater. Een gloednieuw slijmavontuur vol kleurrijke personages, humor, dans en natuurlijk slijm. Deze familievoorstelling is zaterdag 19 oktober live te zien in het Munttheater in Weert. 

Een slijmerige sensatie voor jong en oud

In de musical maak je kennis met vijf nieuwe slijmmakers die de slijmwereld op zijn kop zetten. Maar pas op: de gemene speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en probeert hun plannen te dwarsbomen. Zal het de nieuwe slijmmakers lukken om de wereld te veroveren met hun kleverige creaties? Zing mee met de bekende Slijmhits zoals ‘Slijm is Alles’, ‘Gek op Slijm’ en ‘KABOEJA!’ (Mega Super de Bom) en beleef een middag vol humor, dans, spanning en natuurlijk… heel veel slijm!

Kinderen tot en met 12 jaar gratis naar De Grote Slijmmusical

Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis welkom bij De Grote Slijmmusical. Het Munttheater wil het voor iedereen mogelijk maken om samen met (klein)kinderen te genieten van theater. Theater prikkelt de verbeelding en biedt een magische ontsnapping naar nieuwe werelden. Speciaal voor de jongste bezoekers is er daarom dit seizoen een bijzondere actie: kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar alle professionele theatervoorstellingen voor kinderen, waaronder ‘De Grote Slijmmusical’.

De Grote Slijmmusical is te zien op zaterdag 19 oktober om 15.00 uur & 19.00 uur in het Munttheater. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Munttheater.

Deel dit bericht
Geef reactie