Fanfare Ellona geeft filmmuziek concert in Ellenhof

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Ellenhof in Ell

Ell – Op zaterdag 30 november 2024 verzorgt Fanfare Ellona een bijzonder filmmuziek concert in BMV Ellenhof. Tijdens Movie Melodies speelt de fanfare wereldberoemde filmmuziek. Denk aan de herkenbare klanken van de James Bond films, de magische muziek uit Aladdin, en de meezingers van Grease. Ook de adembenemende soundtracks van Star Wars en Harry Potter komen aan bod.

De BMV Ellenhof verandert voor deze avond in een sfeervolle ‘bioscoopzaal’. Terwijl op het grote scherm scènes uit de films worden vertoond, zorgt Fanfare Ellona voor de live muzikale begeleiding. Het jeugdorkest ElTuRo zal ook optreden en samen met de fanfare enkele stukken spelen.

De deuren van BMV Ellenhof openen om 19.00 uur, en het filmmuziek concert begint om 20.00 uur. Tijdens deze magische avond kunnen bezoekers genieten van live muziek die de filmbeelden tot leven brengt.

Tickets voor het filmmuziek concert

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar voor het Fanfare Ellona filmmuziek concert:

  • Goud ticket (€ 25,- per persoon, exclusief servicekosten): Dit geeft je een tafel voor 4 of 5 personen met het beste zicht op het scherm en het orkest. Bovendien zijn er per persoon twee consumpties en een selectie van hapjes inbegrepen.
  • Silver ticket (€ 10,- per persoon, exclusief servicekosten): Met dit ticket krijg je toegang tot een reguliere zitplaats, waar je kunt genieten van de muziek en filmbeelden.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, maar er moet wel een gratis kinderticket gereserveerd worden in verband met de zitplaatsen.

Meer informatie en tickets kun je bestellen via de website van Fanfare Ellona.

Deel dit bericht
Geef reactie