Feestelijk 75-jarig jubileum van TTV Budilia

Sport Reageer 3 min. leestijd
Foto via Depositphotos (tashka2000)

Budel – Tafeltennisvereniging (TTV) Budilia viert dit jaar het 75-jarig jubileum met een reeks feestelijke activiteiten. Deze vinden plaats in de speelzaal van De Borgh in Budel, waar de vereniging al vele jaren haar thuisbasis heeft. Voor iedereen die van tafeltennis houdt, is dit het perfecte moment om deel te nemen of te komen kijken.

Paraspelers in het zonnetje

Op donderdagavond 17 oktober wordt er speciaal voor paraspelers een tafeltennisavond georganiseerd. Dit evenement biedt de kans om hun talenten te bewonderen en hen tijdens dit jubileum extra in het zonnetje te zetten.

Jeugd viert mee tijdens het 75-jarig jubileum van TTV Budilia

De jeugd van TTV Budilia staat centraal op zaterdagochtend 19 oktober, tijdens een heuse ‘pingpongkermis’. Dit evenement zit vol leuke tafeltennisspelletjes en is bedoeld om de jongste spelers te enthousiasmeren voor de sport. Toeschouwers zijn welkom om de jeugd te komen aanmoedigen.

Bedrijfstoernooi en demonstratie

Zaterdagmiddag 19 oktober, om 14.00 uur, gaat het bedrijfstafeltennistoernooi van start. Dit is een van de hoogtepunten van het 75-jarig jubileum van TTV Budilia. 25 teams uit Cranendonck en omgeving strijden om de titel ‘Pingpongmasters Budilia’. De teams spelen in verschillende klassen en de resultaten worden opgeteld om de winnaar te bepalen.

Rond 15.30 uur vindt een indrukwekkende demonstratie plaats door Yannick Paredis uit Budel en Karlijn van Lierop uit Weert. Karlijn, voormalig Nederlands juniorenkampioen, is al jarenlang een van de beste tafeltennisspelers van Nederland en won recentelijk brons op de Masters. Yannick, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van TTV Budilia, staat momenteel zesde op de wereldranglijst (U21) en heeft zijn oog gericht op de Paralympics in 2028.

Reünie voor leden en oud-leden

Op zondagmiddag 20 oktober zijn alle leden en oud-leden welkom om samen het 75-jarig jubileum van TTV Budilia te vieren. Vanaf 14.00 uur kunnen zij elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en deelnemen aan een gezellige tafeltennismiddag. Voor oud-leden zonder eigen batje worden er batjes beschikbaar gesteld. Iedereen, ook zij die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, zijn van harte welkom om dit bijzondere jubileum mee te vieren.

Wil je het 75-jarig jubileum van TTV Budilia niet missen? Kom dan op 19 en 20 oktober naar De Borgh aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel. Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar [email protected].

Deel dit bericht
Geef reactie