Finale Lockdown Weert met spannende ontknoping

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Na vijf succesvolle edities eindigde Lockdown Weert dit weekend met een spectaculaire ontknoping. Teams die eerder hadden deelgenomen, kregen de kans om nog één keer mee te doen aan Lockdown Weert finale. Het gratis avontuur bracht de bekende spanning en sensatie opnieuw naar het centrum van Weert.

Tussen 19 en 25 oktober gingen de teams op zoek naar zes mysterieuze locaties verspreid door de stad. Elke locatie bracht hen een stap dichter bij de ontknoping. De typische Lockdown Weert-sfeer was volop aanwezig, terwijl de teams hun best deden om de laatste aanwijzingen te ontcijferen.

Op zaterdag 26 oktober vond de grote Lockdown Weert finale plaats op de Nieuwe Markt. Deze locatie werd tot het laatste moment geheimgehouden. Alleen de teams die alle aanwijzingen wisten op te lossen, ontdekten de exacte plek van de finale. Tussen 20.00 en 21.00 uur voerden de teams samen de laatste opdracht uit. Daarna werden tijdens de ontknoping de winnaars van deze bijzondere editie bekendgemaakt.

Met Lockdown Weert – De Finale werd een passend einde gebracht aan vijf edities vol avontuur en spanning. De organisatie belooft later volgend jaar met een nieuwe opvolger te komen.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie