Financiële bijdrage NLdoet aanvragen vanaf 1 november

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Verenigingen, stichting, non-profitorganisaties en goede doelen uit Weert en Nederweert opgelet: je kunt je weer aanmelden voor NLdoet. Deze grootste vrijwilligersactie van Nederland vindt in 2025 plaats op 14 en 15 maart en is een mooie manier om je organisatie te promoten, nieuwe vrijwilligers te werven en een klus te klaren.

Punt Welzijn attendeert je er graag op dat je vanaf 1 november 2024 een activiteit kunt aanmelden op de website van NLdoet én via het Oranjefonds een financiële bijdrage aan kunt vragen. Dus heeft jouw organisatie een leuke activiteit of klus? Is het terrein toe aan een opknapbeurt of de kleedruimtes aan een verfje of sopje? Vind je het leuk om een gezellige verwenactiviteit te organiseren voor de deelnemers van jouw organisatie? Meld je dan aan en doe mee.

Ook dit keer geeft het Oranje Fonds een bijdrage voor activiteiten in het kader van NLdoet. De maximale bijdrage van €350,- kan worden aangevraagd van 1 november 2024 tot 31 januari 2025 (op=op). Daarnaast ontvangt elke organisatie, zo lang de voorraad strekt, één NLdoet-promotiepakket. Meer informatie en de voorwaarden voor het ontvangen van een bijdrage vind je op de website van NLdoet.

Deel dit bericht
Geef reactie