Grandioze Garagedeur Dagen bij Ruyten zonwering

Spotlight Reageer 3 min. leestijd

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober aanstaande organiseert Ruyten zonwering in Weert de Grandioze Garagedeur Dagen. Tijdens deze dagen ontvang je 25% korting op een Novoferm geïsoleerde garagedeur. Bovendien maak je met je aanschaf direct kans om het aankoopbedrag van je garagedeur terug te winnen. Het team van Ruyten zonwering staat voor je klaar om je alle mogelijkheden te laten zien en jouw droomdeur te bestellen.

Duurzame keuze

“Oktober is de woonmaand, een perfect moment om je huis te upgraden met een nieuwe garagedeur”, aldus Ruud Bieshaar, eigenaar van Ruyten zonwering. In deze eerste maand na de zomer gaan de meeste mensen gezien het weer meer tijd in huis besteden en is het volgens Ruud des te belangrijker om duurzame keuzes te maken. “Door te kiezen voor een duurzame deur, draag je niet alleen bij aan de uitstraling van je woning, maar ook aan een beter milieu. Een goed geïsoleerde garage is cruciaal voor een energiezuinig huis.”

Novoferm garagedeuren

Het team van Ruyten zonwering adviseert je dan ook om te kiezen voor garagedeur van het merk Novoferm. “Novoferm garagedeuren bieden de optie van thermische optimalisatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en je huis behaaglijk blijft. Duurzaamheid betekent ook dat je producten lang meegaan. Bij Novoferm garanderen ze kwaliteit en duurzaamheid in één. De garagedeuren zijn ontworpen om weer en wind te weerstaan en blijven dag en nacht probleemloos functioneren. Wij kunnen je hier bij Ruyten zonwering alles over vertellen en je helpen om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen”, aldus Ruud.

Grandioze Garagedeur Dagen

Dat doet het team natuurlijk iedere dag, maar op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober ook nog eens extra voordelig. Dan vinden namelijk de Grandioze Garagedeur Dagen plaats, waarop je 25% duurzaamheidskorting krijgt bij aanschaf van een geïsoleerde garagedeur. Bovendien verloot Novoferm onder alle bestellingen die tijdens deze twee dagen worden geplaatst twee gratis garagedeuren. Een notaris trekt op maandag 28 oktober de winnaars. Voor de precieze voorwaarden van de actie kun je uiteraard terecht bij Ruyten zonwering. Het bedrijf, dat sinds begin dit jaar gevestigd is aan de Marconilaan 13, is op beide dagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Deel dit bericht
Geef reactie