Halloweentocht voor kinderen uit Laarveld en Hushoven

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Wijkraad Laarveld - Hushoven

Alweer voor het vierde jaar organiseert de Wijkraad Laarveld – Hushoven de Halloweentocht, en alweer op Halloween zelf: aanstaande donderdag 31 oktober.

Vanaf 25 oktober mogen alle kinderen uit Laarveld en Hushoven, nadat ze door hun ouders zijn opgegeven, op kosten van de wijkraad een pompoen gaan halen bij de familie Pouwels, aan de Hushoverweg 67.

Maak hiervan de mooiste, gekste of engste creatie en zet deze op 31 oktober vanaf 18.00 zichtbaar vanaf de straat buiten, natuurlijk met een lampje erin. Tip: begin niet te vroeg, dan is je pompoen ook op de 31ste nog mooi.

Twee routes

Om ervoor te zorgen dat de route niet te lang wordt, zijn er dit jaar twee: één op Hushoven en Laarveld fase 1 en 2 en één op Laarveld fase 3. Natuurlijk mag je ook beide routes lopen op 31 oktober. Via de website www.wlvh.nl en bijbehorende socialemediakanalen zal de wijkraad de looproutes langs alle deelnemende adressen bekendmaken.

Aanmelden voor de Halloweentocht

Woon je op Hushoven of Laarveld en wil je meedoen, vraag dan of je ouders je aanmelden via [email protected] onder vermelding van je naam en je adres.

Net als voorgaande jaren zijn er prijzen in drie categorieën: kinderen tot 7 jaar, kinderen vanaf 7 jaar en beste presentatie. De jurering vindt plaats door een kundige jury. Om alle creaties te kunnen beoordelen vraagt deze jury alle deelnemers een foto van hun pompoen zoals ze deze tijdens de tocht presenteren te mailen naar [email protected]. Let er hierbij op dat je foto niet groter is dan 500 kb en gebruik als leeftijd_naamkind_adres.jpg.

Deel dit bericht
Geef reactie