Harmonie St. Joseph en Tungelroys Orkest brengen Latin vibes

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Latin vibes - Foto via: depositphotos

Harmonie St. Joseph Weert-Zuid en het Tungelroys Orkest hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijk orkest. Deze samenwerking ontstond ruim een jaar geleden toen de afzonderlijke orkesten kleiner werden. Het resultaat is een muzikaal geheel van meer dan 50 leden, met een prachtige samenklank.

Op zondag 17 november brengen zij een spetterend Latin-concert naar Buurthuis Moesel. Het programma is volledig gewijd aan Latijns-Amerikaanse muziek en bevat optredens van het Estidiantina ensemble. Deze band houdt Cubaanse muziek uit de 19e en 20e eeuw levend en verzorgt zowel solo’s als gezamenlijke nummers met het orkest. Zij sluiten de middag af met een swingende afterparty.

Daarnaast zijn er dansoptredens van Judith’s Dancepoint, waarbij onder andere een vurige tango op het programma staat. Accordionist Martin van Sint Annaland zorgt voor een hoogtepunt met een uitvoering van het bekende stuk Adios Nonino.

Kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop, inclusief een consumptie, en zijn verkrijgbaar bij Primera op het Oranjeplein. Aan de deur kosten tickets € 10,-. Een middag vol muziek, dans en Latijnse ritmes wacht op het publiek.

Deel dit bericht
Geef reactie