HEMA Volksloop krijgt nieuwe inschrijflocatie

Sport Reageer 1 min. leestijd
Foto via organisatie HEMA Volksloop

Al sinds 1980 schrijven hardlopers zich op de eerste zondag van de maand bij Café-Zaal Dennenoord in voor de HEMA IJzeren Man Volksloop. Aanstaande zondag 3 november komt daar echter verandering in: vanaf dan wijzigt de inschrijflocatie van de loop naar de Kazernelaan 113a.

Wegens een verandering in de bedrijfsvoering van Dennenoord en de uitdaging om voldoende parkeerplaatsen aan te kunnen bieden, is de organisatie na meer dan 40 jaar op zoek gegaan naar een nieuwe inschrijflocatie. Die is gevonden in het clublokaal van Duikvereniging de Peddemoeek. Lopers die zich vooraf al hebben ingeschreven kunnen hier hun startnummers ophalen en lopers die zich nog willen inschrijven kunnen dat hier voorafgaand aan de start doen.

De startlocatie van de HEMA Volksloop blijft ongewijzigd aan de Voorhoeveweg. Parkeren kan volgens de organisatie nu het beste bij Zwembad de IJzeren Man. Van daaruit volg je de borden naar de inschrijflocatie. Daar staat vervolgens weer aangegeven hoe je bij de startlocatie aan de Voorhoeveweg komt. De korte afstand naar het parcours kan volgens de organisatie perfect gebruikt worden om alvast in te lopen.

Deel dit bericht
Geef reactie