Hobby Happening van Con Amore vol inspiratie en gezelligheid

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Hobby Happening in Buurthuis Moesel | Fotograaf: Theo Van de Winkel

Zondag vond in Buurthuis Moesel een creatieve middag plaats, georganiseerd door zangvereniging Con Amore. De jaarlijkse ‘Hobby Happening’ van Con Amore trok veel bezoekers, die zich lieten inspireren door een breed aanbod van creatieve uitingen.

De bobbymarkt heeft al jaren een goede naam in de regio. Dit jaar konden bezoekers genieten van diverse ambachten en kunstvormen, variërend van handgemaakte sieraden en houtwerk tot geurige kaarsen en verfijnd keramiek. Elk kraampje werd bemand door enthousiaste hobbyisten die met passie hun creaties en technieken deelden.

Live demonstraties tijdens de Hobby Happening van Con Amore wekten bij sommige bezoekers de interesse om zelf een hobby op te pakken. Anderen gingen meteen aan de slag tijdens een van de workshops, waar ze hun eigen creaties maakten. Het evenement was een bron van zowel inspiratie als creativiteit.

De geur van versgebakken wafels vulde de lucht, terwijl bezoekers genoten van de lekkernijen en ondertussen langs de verschillende kraampjes slenterden. De Hobby Happening van Con Amore bleek wederom een geslaagde combinatie van creativiteit, gezelligheid en lekkernijen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

Deel dit bericht
Geef reactie