Maak als golfer kennis met Golfbaan Crossmoor

Spotlight Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op zondag 3 november 2024 ben je als golfer van harte welkom op Golfbaan Crossmoor. Deze dag worden de deuren geopend voor elke golfer (in het bezit van een handicapbewijs) die gratis kennis wil maken met de Championship Course, lidmaatschappen en alle andere faciliteiten van de Weerter golfbaan.

Golfbaan Crossmoor

Open en omzoomde holes wisselen elkaar af, omgeven door prachtige waterpartijen en een historisch bos- en heidelandschap. Het zomerseizoen is inmiddels voorbij, wat betekent dat de baan een ware metamorfose ondergaat. Een genot om te zien én om te ervaren!

Op zondag 3 november kun je dit zelf gaan beleven en is het mogelijk gratis negen holes te spelen op de Championship Course. Golfbaan Crossmoor heet je welkom met iets lekkers voordat je de baan op gaat en na jouw negen holes word je opgevangen met een drankje naar keuze in het clubhuis. Wanneer je enthousiast bent geworden over Crossmoor, is er na de golfronde voldoende gelegenheid om meer informatie te verkrijgen over de golfbaan en vereniging.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 3 november 2024
  • Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
  • Locatie: Golfbaan Crossmoor, Laurabosweg 8 in Weert
  • Meer informatie en inschrijven: www.crossmoor.nl/probeer-crossmoor/

Deel dit bericht
Geef reactie