Meidenvoetbaltoernooi op Cruyff Court Weert tijdens herfstvakantie

Sport Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Cruyff Court in Weert

Op zondag 27 oktober organiseert Voetbalschool Tiki Taka, samen met Punt Welzijn, het eerste meidenvoetbaltoernooi op het Cruyff Court in Weert. Dit evenement biedt meiden uit de hele gemeente de kans om hun voetbaltalent te laten zien. Geniet van een sportieve dag vol plezier en competitie op het speelveld.

Toernooiopzet en leeftijdsgroepen

Het toernooi is verdeeld in twee leeftijdscategorieën: onder 14 jaar (vanaf 10 jaar) en onder 20 jaar. Dit zorgt ervoor dat iedereen op haar eigen niveau kan meedoen, wat zowel leuk als uitdagend is. Het doel is niet alleen om voetbalvaardigheden te verbeteren, maar ook om de band tussen meiden uit verschillende buurten sterker te maken. Bovendien zijn er leuke activiteiten voor toeschouwers, en koffie en thee staan klaar.

Samenwerking en steun

Dit evenement komt tot stand dankzij de samenwerking tussen Voetbalschool Tiki Taka, Punt Welzijn, Adidas Breaking Barriers, Wijkraad Keent en Wonen Limburg. Hun inzet onderstreept hoe belangrijk sport is voor zowel het individu als de gemeenschap.

Buurtbewoners en sportliefhebbers worden uitgenodigd om op zondag 27 oktober naar het Cruyff Court aan de Van Halenstraat in Weert te komen. Het toernooi begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Deelname is gratis, en meiden kunnen zich individueel of samen met een vriendin opgeven.

Meer info over meidenvoetbal op Cruyff Court

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jongerenwerkers Reno (06 82091938) of Ken (06 14282366). Je kunt ook een bericht sturen via Instagram naar @jongerenwerk_weert.

Deel dit bericht
Geef reactie