Open repetitie popkoor The Ray-Stabbing Singers in Bethelkerk

Kunst en Cultuur Reageer 1 min. leestijd
Foto via The Ray-Stabbing Singers

Op dinsdag 8 oktober 2024 nodigt popkoor The Ray-Stabbing Singers alle muziekliefhebbers en geïnteresseerden uit voor een open repetitie in de Bethelkerk in Weert.

De open repetitie begint om 20.00 uur en laat zien hoe de koorleden zich voorbereiden op het huiskamerfestival van 13 oktober. Daarnaast zullen ze wellicht nog een paar kerstliederen zingen, aangezien ze gedurende de kerstperiode diverse optredens op de planning hebben staan.

Deze repetitie is vooral bedoeld voor potentiële nieuwe leden, maar ben je een muziekliefhebber dan ben je natuurlijk ook welkom. Als je altijd al hebt gedroomd van zingen in een gezellig koor en wilt weten hoe het is om deel uit te maken van The Ray-Stabbing Singers, is dit de juiste gelegenheid om de sfeer te komen proeven.

Dirigente Emmy Stultiens-Vries en leden van het koor staan met koffie en thee klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de PR-commissie via de mail [email protected] of kijken op de website www.theraystabbingsingers.nl.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 8 oktober 2024
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Bethelkerk, Maaspoort 30 in Weert

Deel dit bericht
Geef reactie