Plattelandsappartementen geopend bij Hoeve Lieshout

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

“Van fietsrustpunt naar fietscafé, van tien vlaaien in de week naar twintig vlaaien in een weekend, van één terras naar twee terrassen, van tien camperplaatsen naar dertig, van feestzaal naar Dagbesteding Tante El, van toiletten en douches naar een luxe sanitairgebouw en van een oude stal naar vier plattelandsappartementen. Tussen de bedrijven door hebben we ook nog een gaatje vrij gemaakt om samen met Pétanque Club Weert twee jeu de boules banen aan te leggen – zoals jullie horen hebben we de laatste jaren niet veel stilgezeten”, aldus Hans en Kristel, trotse eigenaren van Hoeve Lieshout. Op zaterdag 19 oktober openden zij, samen met hun twee dochters, na een jaar hard werken vier spiksplinternieuwe plattelandsappartementen op hun terrein aan de Breijbaan in Weert.

Plattelandsappartementen en vernieuwd sanitair

Dankzij deze toevoeging kunnen vanaf nu ook gasten zonder een camper een bezoek brengen aan Hoeve Lieshout, Weert en omstreken. De appartementen, die zijn verrezen in een voormalige stal van de melkveehouderij, zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Vele belangstellenden namen zaterdag alvast de tijd om een kijkje te nemen.

Voor gasten op de camperplaats is er eveneens mooi nieuws. In het kader van ‘als we dan toch bezig zijn’ hebben Hans en Kristel namelijk tevens het sanitair vernieuwd. De verbouwing bracht vele positieve reacties teweeg bij het toegestroomde publiek.

Voor Jilliz

Daarnaast was er ook een moment om stil te staan bij het verlies van zeer geliefde bezoekster van Dagbesteding Tante El: Jilliz, die in februari van dit jaar op 17-jarige leeftijd overleed. Veel mensen die Jilliz een warm hart toedroegen hebben in de periode na haar overlijden een donatie gedaan aan de dagbesteding. In overleg met haar ouders is hiermee een picknickbank gerealiseerd waarin Jilliz’ eigen tekeningen zijn verwerkt, om ervoor te zorgen dat Jilliz nooit vergeten zal worden.

Zo was er ruimte voor een lach en een traan, voor terugblikken en vooruitkijken. Bekijk hier een sfeerreportage van deze bijzondere ochtend bij Hoeve Lieshout:

Deel dit bericht
Geef reactie