Roté Interior Design opent pop-up store in de Maasstraat

Spotlight Reageer 2 min. leestijd
Foto via Roté Interior Design

Luxe woonaccessoires, originele kerstgeschenken en unieke interieurideeën – sinds afgelopen weekend kun je hiervoor terecht bij Roté Interior Design. De Weertse Romy Jacobs-Tetteroo vierde de opening van haar pop-up store aan de Maasstraat 4 afgelopen vrijdag met familie en vrienden.

Jarenlang werkte Romy als inkoper en projectbegeleider in de bouw. Technisch inzicht heeft ze, praktisch nadenken kan ze, en daarnaast is ze ook nog eens creatief. Daarom combineert ze haar ervaring in de bouw nu met haar passie voor interieur en houdt ze zich bezig met interieurontwerp en afbouwbegeleiding. Zo zorgt ze er naar eigen zeggen voor dat haar klanten alleen maar hoeven te genieten van hun droom die werkelijkheid wordt.

In de pop-up store, die tot het einde van dit jaar geopend zal zijn, verkoopt Romy luxe en unieke woonaccessoires van partners waarmee ze samenwerkt zoals Eichholtz, Royal Delft, Wally Profumi en de kunst van Pablo Lücker. Daarnaast verkoopt ze speciaal voor deze tijd van het jaar ook originele kerstgeschenken.

Even binnenlopen om kennis te maken met Romy en haar mee te laten kijken naar een project? Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw – Romy denkt graag met je mee. Haar pop-up store is geopend op woensdag van 13.00 tot 17.30 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over Romy en Roté Interior Design is te vinden op www.roteinterior.nl en de bijbehorende Instagram– en Facebookpagina’s.

Deel dit bericht
Geef reactie