Stichting Natuurlijk Platform viert 1-jarig bestaan met lezing

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Stichting Natuurlijk Platform

Op zaterdag 19 oktober viert Stichting Natuurlijk Platform haar 1-jarig bestaan met een lezing door Johan Vollenbroek. De viering vindt van 14.00 tot 17.00 uur plaats in het Natuur- en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4 in Weert.

Johan Vollenbroek

Johan Vollenbroek wordt veel gevraagd op radio en tv als deskundige op het gebied van stikstof en mest. Met zijn stichting Mobilisation for the Environment (MOB) heeft hij ervoor gezorgd dat niemand meer om het stikstofvraagstuk heen kan.

Vollenbroek is gepensioneerd chemicus en was werkzaam als milieuadviseur bij Royal Haskoning DHV. Om de natuur te beschermen – en de overheid op dit gebied aan haar eigen wet- en regelgeving te houden – won MOB honderden processen.

In zijn presentatie geeft Vollenbroek een toekomstvisie voor het Nederlandse landschap waarin schone lucht en schoon water cruciaal zijn. In zijn visie hebben we niet minder, maar juist méér boeren nodig.

Programma 1 jaar Stichting Natuurlijk Platform

Na de pauze is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje. Contactpersonen van de diverse werkgroepen van Stichting Natuurlijk Platform lopen rond en gaan graag met je in gesprek. Voor kinderen is er tijdens de lezing een parallelprogramma.

Wil jij erbij zijn, meld je dan aan via [email protected] en geef aan met hoeveel personen je wilt komen. In verband met het parallelprogramma hoort de organisatie graag hoe oud de deelnemende kinderen zijn.

Deel dit bericht
Geef reactie