Stravoc opent nieuw volleybalseizoen en vernieuwde Kantien

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto via Stravoc

Zaterdag 5 oktober start de volleybalcompetitie, ook voor de Stramproyer volleybalclub Hyundai Peter Janssen Stravoc. In de knusse Grenslibel spelen die middag alle vijf damesteams hun eerste thuiswedstrijd.

Wedstrijden

Om 14.30 uur speelt aan de ene kant Stravoc Dames5 (3e klasse) tegen Revoc/VCB-3 en daarnaast Stravoc Dames3 (1e klasse) tegen Revoc/VCB-1. Daarna, om 16.30 uur, speelt Stravoc Dames4 (3e klasse) tegen Accretos-3 en Stravoc Dames2 (Promotieklasse) tegen VC Kessel-2. Om 19.00 uur volgt dan het hoofdprogramma: Stravoc Dames1 tegen Set-Up uit het Noord-Limburgse Meerlo.

Het damesteam uit Stramproy promoveerde in 2012 naar de eerste divisie en hoewel het na de coronaperiode een stapje terug deed naar de tweede divisie is het volgens de vereniging toch erg bijzonder dat een volleybalteam uit het kleine grensdorp zich zo lang op dit hoge landelijke niveau kan handhaven.

Foute party

Na die wedstrijden in de sporthal is iedereen zaterdagavond welkom in De Kantien voor een zogenaamde ‘foute party’. Dit feestje is niet alleen ter gelegenheid van de opening van het seizoen, maar vormt tevens de opening van de vernieuwde Kantien. De afgelopen maanden is daar hard gewerkt om De Kantien een broodnodige verfrissende upgrade te geven. Alle regelmatige bezoekers waaronder Stravoc, maar ook de biljartclub, de handbalclub en basketbalclub BAL hebben de handen uit de mouwen gestoken om er iets moois van te maken.

“Allen dank voor het meehelpen en meedenken en niet te vergeten de sponsoren. Het is nog niet af, er moet nog meer vernieuwd worden en het sponsoren van geld of materialen is nog steeds erg welkom. Laten we eerst hopen dat de ‘foute party’, ondanks die benaming, een goed feestje gaat worden!”, aldus Stravoc.

Deel dit bericht
Geef reactie