Symphonica in Concert in Budel

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Budel – Op zaterdagavond 16 november 2024 zal in de theaterzaal van MFC De Borgh in Budel ‘Symphonica in Concert’ plaatsvinden. Op deze avond zal Harmonie EMM uit Budel onder leiding van dirigent Wout Claessens een bijzonder uitwisselings-/samenwerkingsconcert organiseren. 

Gastvereniging

De gastvereniging deze avond is Harmonie Amor Musae uit Prinsenbeek, onder leiding van dirigent Frans van Dun. Frans van Dun is voor Harmonie EMM geen onbekende; vanaf 2002 was hij 12 jaar lang dirigent bij de harmonie.

De avond zal opgedeeld worden in drie blokken. Ieder orkest zal een blok voor haar rekening nemen en daarnaast zullen de orkesten ook gezamenlijk een aantal werken ten gehore brengen. Het gezamenlijke orkest, dat bestaat uit circa 130 leden, zal hiervoor een aantal keren samen repeteren.

Praktische informatie over Symphonica in Concert

Na het adembenemende muziektheaterspel ‘Toen het donker was’, dat in september jongstleden succesvol door Harmonie EMM in Budel-Dorplein georganiseerd werd, is dit weer de eerste keer dat het grote orkest ‘acte de présence’ zal geven.

Diverse muziekstijlen en -soorten zullen aan bod komen, met voor ieder wat wils. Kaarten zijn voor € 7,50 te koop op de website van Theater de Borgh in Budel. Het concert begint om 20.00 uur.

Deel dit bericht
Geef reactie