The Most Wonderful Time in de Paterskerk

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Op zaterdag 14 en zondag 15 december verzorgen The Streetsingers – onder leiding van Noël Seerden – en Harmonie van het Heilig Hart – onder leiding van Henny Kusters – een concert in de Paterskerk in Weert.

Koor en harmonie hebben een programma samengesteld bestaande uit bekende kerstliederen met veel variatie. Ook is de Paterskerk op beide dagen in kerstsfeer gehuld, om het karakter van ‘The Most Wonderful Time’ te benadrukken.

Op zaterdag 14 december start het concert om 19.30 uur. Op zondag 15 december is dat om 14.00 uur. Tijdens deze middag nemen naast de harmonie en het koor ook leerlingen van Kindcentrum Altweerterheide deel aan het concert. Hoe hun rol er precies uit gaat zien, blijft voor het publiek een verrassing.

Kaarten voor de concerten zijn verkrijgbaar via leden van het koor en de harmonie of door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. De entree bedraagt € 12,50 inclusief een warm drankje en een kersttraktatie. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree € 3,-.

Deel dit bericht
Geef reactie