Voorverkoop DeBuut in ’t Groenewoud van start

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Tonpraatfoto's.nl

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024 vindt de 18e editie van DeBuut in ’t Groenewoud plaats. De buuttereedners die tijdens deze avonden optreden zijn de afgelopen weken voorgesteld op de Facebookpagina van DeBuut van V.V. de Schäöpkes en vandaag, op 1 oktober, start de voorverkoop.

DeBuut in ’t Groenewoud

De 18e editie van DeBuut in ’t Groenewoud vindt plaats in Gemeenschapshuis Groenewoud, aan de Kesselstraat 28 in Weert. Diverse buuttereedners uit zowel Limburg als Brabant zullen het publiek hier laten gieren van het lachen: Carola Vergoossen, Jorlan Manders, Hub Stassen, Erik Mulder, Henrie van Genijgen en Berry Knapen. Kapel Vae Same zorgt voor de muziek en Charlie Wijen zal het geheel aan elkaar praten. Ook zullen de nieuwe Landhieër van de Schäöpkes en de jeugdhoogheid zichzelf voorstellen aan de gemeenschap.

Voorverkoop

Per avond zijn er 250 kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Alleen voor online bestelde kaarten geldt tijdens de voorverkoop een korting van € 2,- op de verkoopprijs van € 15,-. Hier kun je gebruik van maken door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van op welke dag je wilt komen, het aantal kaarten dat je wilt bestellen en op welke naam deze kaarten gereserveerd dienen te worden.

Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je hiervan een bevestiging. Je kunt de kaarten vervolgens op zaterdag 2 november tussen 11.00 en 14.00 uur ophalen en betalen (ook via pin) bij Café Tramhalt, aan de Maasstraat 46 in Weert.

Vrije verkoop

Niet opgehaalde kaarten gaan in de vrije verkoop voor de reguliere prijs van € 15,-. Deze kaarten zijn vanaf 5 november verkrijgbaar bij Kapsalon Wigbert (Maaspoort 21) en Goeden Tweewielers (Limburglaan 1a). Zijn de kaarten voor een van de avonden uitverkocht, dan meldt de organisatie dit via e-mail en de Facebookpagina van DeBuut van V.V. de Schäöpkes.

Deel dit bericht
Geef reactie