Vrouw gered uit over de kop geslagen auto op A2 bij Weert

112 Reageer 2 min. leestijd

De hulpdiensten werden zondag rond 15.25 uur opgeroepen vanwege een ongeval op de A2 bij Weert. Vlak voor de afrit bij verzorgingsplaats Roevenpeel raakte een auto van de weg en sloeg over de kop. In het voertuig dat in de greppel tot stilstand kwam zaten een man en een vrouw. De man kon zelfstandig uit de auto komen, maar de vrouw zat vast.

Bevrijding van vrouw

Voorbijgangers stopten om te helpen, terwijl de brandweer werd ingeschakeld om de vrouw te bevrijden. De politie sloot een rijstrook af en ook de afrit naar de verzorgingsplaats werd tijdelijk afgesloten. Met behulp van de brandweer en een ladder werd de vrouw veilig uit het voertuig gehaald. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoektocht naar telefoon

De man werd ter plekke getest met een blaastest, maar alles was in orde. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De brandweer assisteerde ook bij het terugvinden van een telefoon die in het voertuig was achtergebleven. Een berger werd ingeschakeld om de beschadigde auto af te slepen.

File

Door het ongeval ontstonden files in beide richtingen. De rijstrook richting het zuiden was afgesloten, wat voor opstoppingen zorgde. In de andere richting ontstond vertraging door kijkers.

Bekijk een video: https://youtu.be/diN4GWBIcT0

Deel dit bericht
Geef reactie