Waogstock Blues & Rock zoekt jonge blues- en rockartiesten

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd

Neer – Waogstock Blues & Rock keert op 21 juni 2025 terug naar Neer. Het festival in Leudal staat bekend om zijn mix van nationale en internationale blues- en rockartiesten. Ook dit jaar biedt Waogstock een uniek podium aan jong talent, met het Young Talent Stage als dé kans voor jonge muzikanten om te schitteren.

Unieke kans voor jong talent

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar oud, speel je in een band, en droom je ervan om voor een publiek van 600 man op te treden naast gevestigde artiesten? Het Young Talent Stage van Waogstock Blues & Rock biedt jonge muzikanten een bijzondere mogelijkheid om hun talent te tonen, ervaring op te doen en wellicht de eerste stappen te zetten richting een muziekcarrière.

Aanmelden voor het Young Talent Stage

Jonge bands kunnen zich aanmelden door recent muzikaal materiaal in te sturen, zoals demo’s, video’s of opnames. Voeg een motivatiebrief toe waarin duidelijk wordt waarom juist jouw band op het Waogstock-podium thuishoort. Inschrijven kan tot en met 29 november 2024. De geselecteerde bands krijgen de kans om op 21 juni 2025 voor een groot publiek te spelen!

Meer informatie

Meer informatie over het Young Talent Stage en de inschrijvingsprocedure is te vinden op waogstock.nl. Stuur je materiaal en motivatie naar [email protected]. Grijp deze unieke kans en laat je talent zien op Waogstock Blues & Rock 2025!

Deel dit bericht
Geef reactie