Weerter restaurants Flavours en Marrees behouden Michelin-ster

Onderscheidingen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

De Weerter restaurants Marrees en Flavours behouden hun Michelin-ster. Dat is bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Michelin-sterren die eerder vandaag plaatsvond in Maastricht.

Restaurant Marrees, gelegen aan de Stadhuispassage, ontving de Michelin-ster in 2020 en heeft deze sindsdien ieder jaar opnieuw weten te behouden. “Dit is een prachtige erkenning van het harde werk, de toewijding en de passie voor culinaire perfectie van ons hele team. We kijken uit naar nog een jaar vol smaakvolle momenten!”, zo schrijven eigenaren Patricia en Jan Marrees op Facebook.

Voor restaurant Flavours, gelegen aan de Hoogstraat in Weert, was het de eerste keer dat er een enorme eer hoog te houden viel. Het restaurant werd vorig jaar voor het eerst bekroond met een Michelin-ster en wist deze ook dit jaar te behouden. “Bij Flavours koken we iedere dag de sterren van de hemel voor onze liefste gasten, dankzij onze topleveranciers en de inzet van ons team. En dat wordt dit jaar voor de tweede keer (h)erkend door Michelin. Wat een droom!”, aldus Ron en Lindsay Lemmens via Facebook.

Deel dit bericht
Geef reactie