Win een verwenpakket voor je hond

Winacties Reageer 2 min. leestijd

Hieperdepiep hoera voor alle dieren, want vandaag is het dierendag! Wereldwijd worden dieren die geluk hebben vandaag extra verwend, zo ook in Weert. Eén van die dieren vindt beslist geen hond in de pot, want Dierenspeciaalzaak Smolenaers verloot onder hen een heerlijk verwenpakket speciaal voor trouwe viervoeters.

Hoe leg jij jouw huisdier vandaag in de watten? Met extra veel knuffels, een leuk speeltje, lekkere snoepjes, een lange boswandeling – laat het ons zien door een foto in te sturen via onderstaand contactformulier. Onder alle inzenders verloot Dierenspeciaalzaak Smolenaers een verwenpakket voor honden met daarin: een zak hondenvoer, drie zakjes hondensnoep, een zak hondenkoekjes, een bot en een speeltje.

Je foto insturen kan tot en met donderdag 10 oktober. Een selectie van de ingezonden foto’s zal gepubliceerd worden in een verzamelartikel op WdG. De winnaar ontvangt via e-mail bericht van de redactie.

Doe mee met de winactie

E-mailadres(Vereist)
Upload hier de liefste, grappigste of mooiste foto van jouw huisdier.
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk je dit bericht via de app van WdG en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: elke deelnemer kan maximaal twee inzendingen doen per IP-adres of computeraansluiting. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De prijsvraag loopt tot en met 10 oktober 2024, 23:59 uur. Deelnemersinformatie wordt nooit gedeeld met derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden doorgegeven aan Dierenspeciaalzaak Smolenaers. De winnaar kan zijn of haar prijs persoonlijk ophalen in de dierenspeciaalzaak. Na afloop van de prijsvraag worden alle deelnemersgegevens uit de systemen verwijderd. De winnaars worden vermeld met voorletter en achternaam op deze pagina en ontvangen per e-mail een bericht van WdG.

Deel dit bericht
Geef reactie