Win een vlaai op de Dag van de Vlaai

Winacties Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Goed nieuws voor alle vlaailiefhebbers: op 25 oktober is het de Dag van de Vlaai! Vandaag heb je dus geen enkele andere reden nodig om een stukje vlaai te kunnen eten, dan deze. Maar hoe eet jij je vlaai eigenlijk het liefst?

Sinds 22 januari is Limburgse vlaai officieel beschermd met Europese erkenning. Dat betekent dat alleen als een vlaai echt in Limburg gebakken is, deze ook ‘Limburgs’ genoemd mag worden. Bakkers in zowel Nederlands als Belgisch Limburg moeten aan een reeks eisen voldoen om de Limburgse vlaai als zodanig om de toonbank te mogen leggen. Heel belangrijk voor echte vlaailiefhebbers, want dankzij deze erkenning blijft het historische streekproduct in ere.

Waar echter geen eisen voor zijn, is voor hoe je die echte Limburgse vlaai opeet. Doe je dat met een vorkje of uit de hand? Met of zonder slagroom? Koud of opgewarmd? Alleen op verjaardagen of het liefst iedere dag? Vertel het ons of laat het zien door onderstaand formulier in te vullen. Onder alle inzendingen verloot WdG in samenwerking met Bakkerij Heerschap vier overheerlijke Limburgse vlaaien. Die mag je opeten, precies zoals jij dat wilt.

Doe mee en win een vlaai

E-mailadres(Vereist)
Upload hier eventueel een foto van jouw favoriete vlaai.
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk je dit bericht via de app en wil je meedoen aan de winactie? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: elke deelnemer kan maximaal twee inzendingen doen per IP-adres of computeraansluiting. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. De prijsvraag loopt tot en met 31 oktober 2024, 23:59 uur. Deelnemersinformatie wordt nooit gedeeld met derden. Alleen de gegevens van de winnaar worden doorgegeven aan Bakkerij Heerschap. Na afloop van de prijsvraag worden alle deelnemersgegevens uit de systemen verwijderd. De winnaars worden vermeld met voorletter en achternaam op deze pagina en ontvangen per e-mail een bericht van WdG.

Deel dit bericht
Geef reactie