Winnaar één seizoen gratis naar het Munttheater

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Foto via het Munttheater

Tijdens Cultureel Lint op 22 september 2024, toverde Weerter illusionist Nigel Otermans gedurende een preview van zijn nieuwe theatershow iets bijzonders op het podium. Uit een van zijn magische kisten kwam directeur Sandra in ’t Groen tevoorschijn met een levensgrote feestelijke theatercheque getiteld ‘Eén seizoen gratis naar het Munttheater’.

Vandaag is het Munttheater verheugd om de winnaar van deze unieke prijs aan te kondigen. Mevrouw Nicole Peters is de gelukkige winnaar van de actie “Eén seizoen gratis naar het Munttheater”. Zij werd persoonlijk door directeur Sandra in ’t Groen uitgenodigd op het kantoor van het Munttheater, waar zij onder het genot van een kop koffie en stukje vlaai de feestelijke cheque in ontvangst nam.

Als winnaar kan mevrouw Peters van oktober 2024 tot en met juni 2025 genieten van maandelijks een verrassingsvoorstelling voor twee personen. Dit omvat een breed scala aan voorstellingen, variërend van live muziek en dans tot toneel. 

Mevrouw Peters gaf aan: “Ik kijk ernaar uit om steeds iemand anders mee te nemen naar het theater, zoals leden van mijn gezin, familie of vrienden. Zo hoop ik te gaan genieten van Oxygen met mijn dochter en mijn man een plezier te doen met de CabaretClub.”

Het Munttheaterteam feliciteert mevrouw Peters van harte en wenst haar een jaar vol theaterplezier met de beste culturele ervaringen die Weert te bieden heeft.

Deel dit bericht
Geef reactie