Zeeversbas speelt klucht ‘Ein Moordweekend’ in Hunsel

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Hunsel – Het laatste weekend van oktober en het eerste van november brengt toneelvereniging Zeeversbas een naar eigen zeggen wervelende klucht op de planken. Het draait allemaal om een fantastisch weekend waarin een groep heel verschillende mensen zich onderdompelen in een yoga-cursus. De voorstellingen zijn te zien in het gemeenschapshuis in Hunsel. 

Vier dames en een heer hebben zich opgegeven voor een yoga-weekend op een afgelegen boerderij. Het zijn de meest uiteenlopende types en het valt dan ook niet mee om een heel weekend met elkaar door te brengen. Wanneer dan één van de cursisten op geheimzinnige wijze verdwijnt, de telefoon niet meer werkt en men allerlei beangstigende geluiden hoort, komt men nader tot elkaar.

Praktische informatie

De avondvullende komedie ‘Een Moordweekend’ is geschreven door Carl Slotboom en door Thijs Nijskens in het Hunsels vertaald. Regisseur is Hugo Weerens. De toneelvoorstellingen vinden plaats op 25 en 26 oktober en 1 en 2 november vanaf 20.00 uur. Op 27 oktober is een middagvoorstelling die begint om 14.00 uur.

De voorverkoop is zondag 13 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur in het gemeenschapshuis aan de Jacobusstraat 9 in Hunsel. Kaartjes kosten € 10,- per persoon. Vanaf 15 oktober kan tussen 18.00 en 21.00 uur telefonisch gereserveerd worden via telefoonnummer 06 – 186 535 37.

Deel dit bericht
Geef reactie