Foto’s – De binnenstad van Weert is verrijkt met een nieuwe horecazaak. Vandaag opende restaurant Taberna in de Beekstraat haar deuren.
Na een aantal maanden klussen was vandaag het resultaat te zien van een complete metamorfose. In het pand was voorheen De Burgerij gevestigd en daarvoor een zonnestudio. Daar is nu helemaal niets meer van terug te zien. Bart Zegveld en Bauke Vries lieten vol trots hun nieuwe zaak zien waar ze de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. De nieuwe zaak oogt warm en huiselijk. Men heeft tijdens de verbouwing meteen korte metten gemaakt met de witte trap midden in de zaak. Verder hebben ze een eigen stijl toegevoegd aan de zaak zoals de lambrisering, vloer en aankleding.
Taberna in Weert is nu een feit. In het restaurantje, ook wel gastrobar genoemd, kun je terecht voor een mediterraanse lunch, borrel en diner. Vooralsnog zijn ze elke werkdag en zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur en op de donder- en vrijdag ook in de avond. Benieuwd? Check alvast een voorproefje via de foto’s. Meer info kun je vinden via: https://www.facebook.com/tabernaweert/.
[nggallery id=’4657′]
Ik noem dat gezond kritisch…enne: heb je ergens een leuk woordje opgepikt? Azijnzeikers…dat is zo 2013
Ik zou zeggen: binnenlopen, rondkijken,proeven, betalen en dan pas een mening of indruk weergeven!
In dit pand aan de Beekstraat..”vliegen bedrijfjes in en uit”
Het pand is te klein voor tafellaken en te groot voor servet…
Ziet er leuk uit…alleen jammer van die vitrine: een plastic afvalbak met stukken vlees er tussen
jammer dit, jammer dat, jammer zus, jammer zo. hoe bestaat het toch. waarom toch altijd een kritisch iets benoemen.
Waarom mag je niet kritisch zijn Frans?
Dat zegt Frans ook niet…Hij heeft wel gelijk, bij sommige mensen is het glas altijd half leeg en dan doel ik niet specifiek op jou…
Dat zegt Frans wel en dat bedoelt hij ook
En Frans heeft gelijk. Dit heeft niets met kritisch zijn te maken. Dit noemt met azijnzeikers. Niet meer en niet minder.
Ziet er leuk uit!!