Feestelijke opening van Het Speelhuis

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via HumanKind

Vrijdag 24 november is de officiële opening van Het Speelhuis in Weert aan de Sint Jozefslaan 102. Na een hele mooie start is het tijd om Het Speelhuis verder op de kaart van Weert te zetten. Humankind Kinderopvang en -ontwikkeling nodigt alle belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen bij dit mooie initiatief.

Optimale ontwikkeling

Ook kinderen die niet naar de opvang gaan, gunt Humankind een optimale ontwikkeling. Dit is de basis van Het Speelhuis: een gratis speelgroep voor alle baby’s van 6 maanden tot 2,5 jaar én hun ouders. Een plek waar iedereen welkom is en waar professionals ouders kunnen helpen bij vragen over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind. Het is een ontmoetingsplek voor ouders om tips en ervaringen uit te wisselen. 

Vliegende start

Het Speelhuis heeft een paar keer met groot succes proefgedraaid. Hierop heeft Humankind besloten om vanaf 24 november elke vrijdag open te gaan van 08.30 tot 10.30 uur. De officiële opening vindt plaats op 24 november tussen 09.00 – 10.00 uur en Het Speelhuis is ook dan gewoon te bezoeken door kinderen en hun ouders. 

Deel dit bericht
Geef reactie