Supermarkten sluiten eerder vanwege halve finale EK

Winkelen Reageer 1 min. leestijd

Update – Diverse supermarkten in het Weerterland sluiten aanstaande woensdagavond hun deuren eerder. Dat besluit is genomen na de winst van Nederland tijdens de spannende kwartfinale van het EK van afgelopen zaterdag.

“Woensdag wil heel Nederland de wedstrijd zien, dus ook onze collega’s”, aldus PLUS van Lokven via Facebook. De winkel aan de Roermondseweg sluit dan om 20.45 uur. Ook alle filialen van Albert Heijn Heerschap sluiten woensdagavond eerder, namelijk om 20.30 uur. “Zodat al onze collega’s naar de wedstrijd kunnen kijken. Wij wensen iedereen alvast een prettige wedstrijd!”

De Jumbo en ALDI sluiten hun deuren zoals gewoonlijk op woensdag al om 20.00 uur. Alleen de Lidl blijft tot 21.00 uur geopend. Of er nog meer supermarkten in de regio hun deuren woensdagavond eerder sluiten vanwege de halve finale van het EK, is niet bekend. Mocht hierover meer informatie beschikbaar komen, dan zal dit bericht worden geüpdatet.

Update donderdag 11 juli – Ook Lidl heeft als hoofdsponsor van het EK uiteindelijk besloten de deuren eerder te sluiten vanwege de halve finale waarin Nederland het opnam tegen Engeland, namelijk om 20.00 uur.

Deel dit bericht
Geef reactie