Politie doet onderzoek bij woning na harde knal

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden zondag rond 0.25 uur gealarmeerd vanwege een incident op de Langeniusstraat. Bij een woning was vermoedelijk iets explosiefs afgegaan, wat een harde knal had veroorzaakt die volgens buurtbewoners tot ver in de wijk Keent te horen was geweest.

Uit voorzorg kwamen een ambulance en de brandweer ter plaatse. Gelukkig bleek er niemand gewond te zijn geraakt. De brandweer voerde een korte controle uit bij de tiny house, maar hoefde verder niet in actie te komen.

De forensische opsporing werd ingeschakeld om nader onderzoek te doen. Bij de voordeur van de woning was te zien dat er een vloeistof was gebruikt en er was een sterke brandstoflucht waarneembaar. De forensisch onderzoeker stelde diverse sporen veilig.

Agenten zijn een onderzoek gestart. Buurtbewoners zijn gehoord en een persoon werd naar het bureau meegenomen voor het doen van aangifte. Tevens is men op zoek naar camerabeelden waarop mogelijk een vluchtauto te zien is.

Getuigen kunnen zich melden als zij iets verdachts hebben gezien rond het tijdstip van de explosie. Mocht je informatie hebben dan kun je de politie Weert bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Bekijk een video: https://youtu.be/-ejRiBYkLcs

Deel dit bericht
Geef reactie