Projectkoor Equal Voices Nederweert zoekt ‘scroogers’

Kunst en Cultuur Reageer 1 min. leestijd
Foto via Zanggroep Equal Voices Nederweert

Nederweert – Zo middenin de zomer lijkt het nog ver weg, maar voor Zanggroep Equal Voices uit Nederweert beginnen binnenkort toch echt al de voorbereidingen voor het jaarlijkse optreden op de kerstmarkt in Thorn. Heb jij altijd al eens willen ‘scroogen’, dan ben je van harte welkom om mee te doen.

De zanggroep start haar jaarlijkse optreden met sfeervolle stukken in de kerk van Thorn. Vervolgens lopen de zangers en zangeressen in Charles Dickens-outfit over de kerstmarkt en brengen ze bekende kerstliedjes ten gehore, die vaak uit volle borst worden meegezongen door het publiek.

De repetities van het projectkoor starten op 3 september met het oefenen van de nummers die de leden op 8 december ten gehore zullen brengen in de kerk en op de kerstmarkt. De repetitieavonden vinden vervolgens iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur plaats in Pand Poell, aan de Burgemeester Hobusstraat 39 in Nederweert.

Wil je meedoen aan dit muzikale project? Misschien wel samen met je partner of een vriend of vriendin? Geef je dan vóór 19 augustus op door een e-mail te sturen naar [email protected].

Deel dit bericht
Geef reactie