De zomer vier je in Ell met carnaval, volleybal en natuurlijk feest

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Zomercarnaval in Ell

Ell – Dit jaar zal Ell wederom bruisen tijdens het VolleybElltoernooi, Zomerfeest en het Zomercarnaval. De festiviteiten beloven in augustus een weekend vol muziek, sportiviteit, dans en onvergetelijke momenten te worden.

16 augustus 2024: Zomercarnaval

Op vrijdag 16 augustus 2024 barst de zesde editie van het Zomercarnaval los op het voormalig sportpark van RKESV aan de Busstraat in Ell. Dit kleurrijke en levendige evenement zal het publiek onderdompelen in de sferen van vastelaovendj met een carnavaleske line-up. Trek je mooiste carnavalskleding aan.

Op het podium staan onder andere:

  • Dieter Koblenz
  • Beppie Kraft
  • Frans Theunisz
  • Big Benny
  • Sjpringlaevend
  • Andy & Roy
  • Men in Pek

Meer informatie en tickets (a €15,- per stuk) kun je vinden via zomercarnavalell.nl.

17 augustus 2024: VolleybElltoernooi en Zomerfeest

Na de zomeravond vol carnavalsmuziek staat zaterdagmiddag 17 augustus het VolleybElltoernooi op het programma. Al in de jaren ‘80 werd het toernooi georganiseerd. Na vele jaren afwezigheid gaan bijna 250 volleyballers dit jaar weer de strijd met elkaar aan om de winnaar te worden van deze nieuwe editie. Toeschouwers zijn van harte welkom, de entree is deze middag gratis.

De laatste zaterdagavond van deze zomer wordt in de feesttent afgesloten op Zomerfeest Ell met de bands Guarantee en The Hillbilly Moonshiners.

Meer informatie en tickets voor de avond (a €15,- per stuk) kun je vinden via zomerfeestell.nl.

Locatie en bereikbaarheid

Beide evenementen vinden plaats op het Sportpark Molenveld, gelegen aan de Busstraat 1A te Ell. Bezoekers worden aangemoedigd om op tijd te komen om niets van het programma te missen. Auto’s en fietsen kunnen geparkeerd worden op de nabij gelegen parkeerplaatsen. Volg ter plaatse de borden en aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders.

Deel dit bericht
Geef reactie