Gezellige zomerse braderie in Weert

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Even leek het erop dat er dit jaar geen braderie zou plaatsvinden in Weert. Vanwege de toenemende regeldruk besloot de vorige organisatie te stoppen met het evenement. De BIZ Ondernemers Binnenstad Weert wilde dit niet laten gebeuren en ging op zoek naar mogelijkheden voor een doorstart. En die mogelijkheid werd gevonden.

Vandaag vond alsnog een braderie plaats in de binnenstad van Weert. De braderie van dit jaar kende een andere opzet dan voorgaande jaren. Een grote verandering was dat op de Markt dit jaar een grote platen- & cd-beurs te vinden was.

Van de Stationsstraat tot de Oelemarkt stonden overal ondernemers om hun producten aan de man te brengen. Maar ook de horeca deed goede zaken want de weersomstandigheden waren uitstekend, zeker ten opzichte van gisteren.

Bij diverse horecagelegenheden was er gezorgd voor live-muziek wat de sfeer helemaal gezellig maakte. Ook aan de kinderen was gedacht met Clown Desalles en enkele kermisattracties. Bekijk een sfeervideo en foto’s voor een indruk van deze dag.

Bekijk een video: https://youtu.be/jz2_zcOMU58


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie