Automobilist bekneld na zwaar ongeval op Kazernelaan

112 Reageer 1 min. leestijd

In de nacht van zaterdag op zondag zijn de hulpdiensten om 2:22 uur gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Kazernelaan in Weert. Een personenauto raakte betrokken bij een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder zwaargewond raakte.

De auto botste eerst tegen twee verkeerszuilen op een vluchtheuvel waarna het voertuig tegen een boom botste. De bestuurder kwam bekneld te zitten. De ernst van de situatie leidde tot de inzet van de brandweer en het oproepen van een traumahelikopter.

De brandweer bevrijdde de bestuurder door middel van hydraulisch gereedschap uit het voertuig. Echter de inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) bleek uiteindelijk niet noodzakelijk te zijn. De traumahelikopter kwam niet ter plaatse. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een berger werd ingeschakeld om de zwaar beschadigde auto af te slepen. Er stak een drankfles tussen de voorruit en de deurstijl naar buiten. Het is echter onbekend of drank een rol heeft gespeeld bij dit ongeval. Dat zal nader onderzoek moeten uitwijzen. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/MlPPi6lbCeQ

Deel dit bericht
Geef reactie