Kettingbotsing met auto’s en vrachtwagens op N280 bij Baexem

112 Reageer 1 min. leestijd

Baexem – Vrijdag rond 11.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg (N280) bij Baexem. In de richting van Weert naar Roermond vond een kettingbotsing plaats waarbij twee personenauto’s en vrachtwagens betrokken waren.

Het ongeval ontstond na een remactie. Een man werd in een ambulance medisch werd onderzocht. Een vrouw, die eveneens betrokken was bij het ongeval, werd ter plaatse onderzocht door een verpleegkundige van de Rapid Responder van de ambulancedienst. Beide betrokkenen hoefden niet naar het ziekenhuis.

De voertuigen liepen aanzienlijke schade op, en bergingsbedrijven werden ingeschakeld om deze weg te slepen. Eén van de betrokken vrachtwagens trok een kermisattractie, die voor zover bekend heeft het onderdeel van de attractie zelf geen schade heeft opgelopen.

De provinciale weg werd voor het verkeer afgesloten, wat leidde tot verkeershinder in beide rijrichtingen. Automobilisten moesten via de Oude Weerterweg omrijden om hun bestemming te bereiken.

Deel dit bericht
Geef reactie