Bjorn en Jeremy winnen Bosseve vör Paol

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen weekend vond de derde editie plaats van Bosseve vör Paol. Zondag begon met een stevig ontbijt en ochtendgymnastiek om de deelnemers goed wakker te maken. In de loop van de ochtend werd er een Heilige Mis in de open lucht gehouden. De dag eindigde met de grote finale waarbij de winnaars en het eindbedrag bekend werden gemaakt.

De middag, die warm maar zeer gezellig was, stond bol van de activiteiten op het plein. Om 12:30 uur begon de kindereditie van het paalzitten, waarbij kinderen uit groep 8 de uitdaging aangingen om zes uur op een paal te blijven zitten. Alle deelnemers waren opgelucht toen het eindelijk 18:30 uur werd, waarna ze samen met de aanwezige supporters konden genieten van een welverdiend drankje.

Bij de kindereditie ging Jeremy er met de winst vandoor, terwijl Bjorn, die voor Taverne de Oude Munt deelnam, de titel bij de volwassenen in de wacht sleepte. De overgebleven volwassen deelnemers hadden maar liefst 24 uur op een paal doorgebracht.

Als kers op de taart werd een cheque van €5.546,40 uitgereikt aan PSW. Dit was het goede doel waar de deelnemers voor zaten. De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun inzet en kijkt al uit naar volgend jaar, wanneer er geld zal worden ingezameld voor het Sint Jans Gasthuis.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

Deel dit bericht
Geef reactie