Krachten gebundeld voor vernieuwde uitagenda

over WdG Reageer 2 min. leestijd

Al twee decennia lang is het vermelden van evenementen in de regio Weert een vast onderdeel van WdG. In het kader van het 20-jarig jubileum van WdG is de uitagenda, die zowel in de app als op de website beschikbaar is, in een volledig nieuw jasje gestoken.

Dat nieuwe jasje draagt de naam ‘GastvrijWeert.nl’ en is het resultaat van een succesvolle samenwerking met Falqon. GastvrijWeert.nl is een centraal platform waarop organisatoren zelf hun evenementen kunnen invoeren. Deze evenementen worden vervolgens niet alleen op WdG gepubliceerd, maar ook automatisch doorgestuurd naar de website van de gemeente Weert en DitisWeert.nl.

Iedereen die activiteiten organiseert in Weert en omstreken, is van harte welkom om zich aan te sluiten bij GastvrijWeert.nl. Dus, organiseer jij binnenkort of in de toekomst een evenement in de regio? Meld je activiteit dan gratis aan via GastvrijWeert.nl om samen met ons te laten zien dat er altijd iets te beleven is in Weert! 

Voor culturele partners met wie WdG al jarenlang samenwerkt, zoals het Munttheater en De Bosuil, is er zelfs een geautomatiseerde koppeling gerealiseerd. Deze koppeling, tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen WdG, Falqon en de nieuwe citymarketingorganisatie van Weert, zorgt ervoor dat we altijd een zo volledig en actueel mogelijke uitagenda kunnen aanbieden. Je vindt hem op www.weertdegekste.nl/uitgaan en in de onlangs vernieuwde app.

Deel dit bericht
Geef reactie