Kermis Nederweert in beeld

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – De kermis in Nederweert is in volle gang. Afgelopen weekend genoten jong en oud van het uitgebreide aanbod aan attracties en activiteiten op de straten en pleinen. De festiviteiten gaan echter nog door, met een gevarieerd programma in de komende dagen.

Maandag

Komende middag staat er een speciale traktatie klaar voor de bewoners van Zorgcentrum St. Joseph in Nederweert. Een delegatie van het college van B&W en de kermisorganisatie deelt hier gratis oliebollen uit. Vanaf 15.00 uur kunnen leerlingen van de basisscholen in Nederweert ook hun oliebollenbonnen inwisselen voor een gratis oliebol of krentenbol bij de oliebollenkraam.

Later op de dag zorgt clown Desalles voor extra vermaak met zijn aanwezigheid op de kermis. Hij brengt fantastische prijzen mee voor de bezoekers.

Dinsdag

Op dinsdag 27 augustus vindt de negende editie van de prikkelarme kermis plaats. Deze middag is speciaal voor mensen die normaal gesproken overprikkeld raken door flitsende lichten, harde muziek en andere intense geluiden. De kermisexploitanten zorgen voor een rustige sfeer, met gedimde lichten, zachte muziek en langzamer draaiende attracties. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kunnen bezoekers genieten van een ontspannen kermiservaring. Medewerkers van de gemeente staan klaar om hulp te bieden bij het in- en uitstappen van attracties.

Afsluiting Kermis Nederweert

De kermis sluit feestelijk af op dinsdagavond om 19.00 uur, wanneer Boer Harm het centrum van Nederweert op stelten zet. Met zijn bekende nummer ‘Brommers Kieken’ zorgt hij voor een spetterende afsluiting.

Bekijk een sfeerimpressie van de zondag.

Deel dit bericht
Geef reactie