Eerste editie van Buut Spijs en Vertier in Swartbroek

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto - Een willekeurige borrelplank (ter illustratie)

Op zaterdag 16 november en zondag 17 november 2024 vindt de allereerste editie van ‘Buut Spijs en Vertier plaats’ in Swartbroek. Dit evenement belooft een leuke ervaring te worden, waarbij humor en gezelligheid centraal staan. Voor het eerst zal Swartbroek kennismaken met dit bijzondere evenement, waarin bekende buutreedners het publiek zullen vermaken met hun beste grappen en grollen.

Wat je kunt verwachten

Op zaterdagavond begint de inloop vanaf 19.00 uur in café “Bî-j Sanne”, met een officiële start om 20.00 uur. Voor de zondagmiddag start de inloop om 13.00 uur, met de voorstelling die om 14.00 uur van start gaat. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een drankje, waarna ze naar hun gereserveerde tafel in MFA Corneel gaan.

Buutreedners die je niet wilt missen

Het programma van Buut Spijs en Vertier wordt gevuld door een selectie van gerenommeerde buutreedners die garant staan voor een avond vol lachen:

  • Berry Knapen
  • Conny Bruijnaers
  • Fer Naus
  • Ger Frenken
  • Jan Geraedts

Deze artiesten zullen zorgen voor een lach op ieders gezicht met hun scherpe humor en unieke voordrachten.

Buut Spijs en Vertier

Tijdens het evenement geniet je van een fles drank naar keuze. Of je nu kiest voor rode of witte wijn, een selectie aan frisdranken, of het speciaal gebrouwen jubileumbier “Spoeëkepilske”, het is allemaal mogelijk. Liever een getapt biertje? Dat kan natuurlijk ook. In de pauze wordt een luxe borrelplank geserveerd, vol met heerlijke hapjes om de avond of middag compleet te maken.

Kaartverkoop

Kaartjes voor Buut Spijs en Vertier kosten € 35,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de luxe borrelplank en een fles drank naar keuze. De kaartverkoop vindt plaats op zondag 1 september 2024, tussen 10.00 en 13.00 uur in café “Bî-j Sanne”. Meer informatie kun je vinden via: www.spoeekejaegers.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie