Verdachte aangehouden in Weert door Landelijke Eenheid politie

112 Reageer 1 min. leestijd

Zondagavond rond 20.30 uur vond er een arrestatie plaats in Weert op de kruising van Leukerstraat, Kraanmeester, en Onzelievevrouwenhofweg. Agenten van de Landelijke Eenheid kwamen in actie om de verdachte op straat aan te houden.

Agenten Landelijke Eenheid in burger

De verdachte werd tot stoppen gedwongen door meerdere onopvallende politieauto’s. Agenten in burger grepen in en arresteerden de persoon ter plaatse. Bij de arrestatie zijn verschillende materialen in beslag genomen.

Overdacht

Na de arrestatie droegen de agenten van de Landelijke Eenheid de verdachte over aan de politie van Weert, die de verdachte naar het cellencomplex in Roermond bracht. Ook zijn auto is meegenomen door de politie.

Onderzoek

De politie Limburg en de Eenheid Landelijke Expertise en Operaties (LX) hebben geen verdere details vrijgegeven over de arrestatie. “Vanwege het lopende onderzoek kunnen we op dit moment geen aanvullende informatie verstrekken,” aldus een woordvoerder.


Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door een alerte WdG-bezoeker. Heb jij ook iets opmerkelijks gespot? Deel het met ons! Jouw tips maken dit soort nieuwsberichten mogelijk. Samen houden we elkaar geïnformeerd! Stuur een bericht via de app of het contactformulier.

Deel dit bericht
Geef reactie