Huisartsenpraktijk Weijnen breidt uit en verhuist naar Kasteel Nijenborgh

Algemeen Reageer 2 min. leestijd
Kasteel Nijenborgh

Huisartsenpraktijk Weijnen breidt uit en verhuist naar een nieuwe locatie. “Nieuws waar we trots op zijn”, zo verkondigt drs. Ruud Weijnen via LinkedIn.

“Na jaren een solopraktijk te zijn geweest, heeft onze praktijk inmiddels een nieuwe generatie mogen verwelkomen. Drs. Mathijs Weijnen is al enige tijd actief, en binnenkort voegt ook huisarts in opleiding Fieke Weijnen zich bij het team. Met zoon en straks ook dochter aan zijn zijde, is de opvolging voor drs. Ruud Weijnen al tijdig in huis. Best uniek, al zeggen we het zelf.”

Locatie Maaslandlaan te klein

Door deze groei is de huidige locatie van Huisartsenpraktijk Weijnen, aan de Maaslandlaan, te klein geworden. Daarom verhuist de praktijk na een grondige verbouwing naar Kasteel Neijenborgh, aan de Biest 1 in Weert. “De wens is om hier onze praktijk voort te zetten in volledig gerenoveerde bijgebouwen en toren, waarbij de charme van het monumentale pand volledig gewaarborgd blijft”, aldus de huisarts.

Overname huisartsenpraktijk drs. Baake

“In een tijd waarin het steeds zeldzamer wordt dat huisartsen een eigen praktijk beginnen, zijn we trots dat we met deze uitbreiding de continuïteit van de eerstelijns zorg in Weert kunnen waarborgen.” Bovendien bieden de uitbreiding en verhuizing de ruimte om de praktijk van drs. Baake over te nemen, die binnen afzienbare tijd met pensioen gaat. “Hiermee blijven we zorg bieden binnen dezelfde vertrouwde buurt”, zo besluit drs. Weijnen.

Deel dit bericht
Geef reactie