Sportakkoord Weert stimuleert kinderen om in beweging te komen

Sport Reageer 1 min. leestijd
Jongeren in beweging

Het nieuwe school- en sportseizoen is begonnen, en daarmee is de werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’ binnen het Sportakkoord Weert ook weer actief. Deze werkgroep zet zich in om alle kinderen in de gemeente Weert aan het bewegen te krijgen én dit met plezier hun hele leven vol te houden.

Over de werkgroep

De werkgroep werkt samen met onderwijs, kinderopvang, (sport)verenigingen en andere partners om deze doelstelling te realiseren. Verschillende sportverenigingen hebben de afgelopen jaren sport- en spelmateriaal gedoneerd en sportlessen georganiseerd voor scholen en kinderopvangorganisaties.

Bijdrage aanvragen via Sportakkoord Weert

Daarnaast kunnen verenigingen en organisaties een financiële bijdrage aanvragen via het Sportakkoord om bewegingsactiviteiten te stimuleren. Deze ondersteuning wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Weert, in samenwerking met Weert in Beweging en Punt Welzijn.

Raak betrokken

Meer weten over de werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’ of ideeën delen om jongeren meer te laten bewegen? Sluit een keer aan bij een overleg. Neem contact op met Thomas Witjes via [email protected] of 06-31937368. Wil je direct een aanvraag indienen? Bezoek dan de website van Weertinbeweging.nl.

Deel dit bericht
Geef reactie