Getuigen gezocht van bedrijfsinbraak Wilhelminasingel

112 Reageer 2 min. leestijd

De politie is op zoek naar getuigen van een bedrijfsinbraak aan de Wilhelminasingel in Weert. De inbraak is gepleegd tussen donderdag 12 september om 21.30 uur en vrijdag 13 september om 07.30 uur ter hoogte van het RICK.

Het signalement van de dader(s) is onbekend. Via een steiger op het Sint Raphaëlpad is of zijn de dader(s) naar het dak geklommen. Hier is via de goot het dakraam bereikt, welke opengebroken is. Vermoedelijk loopt de vluchtroute van de dader(s) vanaf het Sint Raphaëlpad richting de Wilhelminasingel.

Getuigen bedrijfsinbraak Wilhelminasingel

Heb jij een of meerdere personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen? Of heb je verdachte voertuigen in de straat of in de omgeving opgemerkt? Heb je informatiegegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden, foto’s en andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan direct contact op met de politie door dit formulier in te vullen of te bellen naar 0900-8844.

Alles wat je is opgevallen waarvan je vermoedt dat het te maken heeft met deze bedrijfsinbraak aan de Wilhelminasingel, kan van belang zijn voor het onderzoek van de politie. Ook details waarvan je misschien niet verwacht dat ze belangrijk zijn, zijn welkom. Het registratienummer van deze zaak is 2024149932.

Deel dit bericht
Geef reactie